Week 9 multiple-choice questions | Human Resource Management homework help

COVERING PROC 5850 ITEMS

 

(1).  The utility that is created by moving goods from surplus points to points where demand exists is

        referred to as:

            (a).  Form,

            (b).  Place,

(c).  Time,

            (d).  Possession.

(2).  What activity involves the movement of goods into a warehouse, the placement of goods in a

       warehouse, and the movement of goods from storage to order picking areas and eventually to dock

       areas for transportation out of the warehouse?

            (a).  Materials handling,

            (b).  Physical distribution,

            (c).  Business logistics,

            (d).  Order fulfillment.

(3).  Logistics decisions about inventory, transportation, and warehouse should relate to which of the

       following?

            (a).  Globalization of business,

            (b).  Changing of government infrastructure,

(c).  Structural changes in business,

(d).  Customer service requirements

(4).  The network intermediaries engaged in transfer, storage, handling, and communication is a

            (a).  Link,

            (b).  Logistics channel,

            (c).  Node,

            (d). Logistics provider.

(5).  Which of the follow is not an example of customer service?

            (a).  Guaranteeing delivery within specified time periods,

            (b).  Installing the product,

            (c).  Extending the option to sell on consignment,

            (d).  Outsourcing financial and credit terms.

(6).  Which are the major modes of international transportation?

            (a).  Water and air,

            (b).  Water and rail,

            (c).  Rail and motor,

            (d). Rail and air.

(7).  Which condition must be present before motor carriers and rail carriers can be used for international

        shipments?         

            (a).  Shipments must be in volume and in bulk,

            (b).  Shipment must be between adjacent countries,

            (c).  No custom barriers can be imposed,

            (d).  Shipment cannot pass through adjacent countries.

(8).  Any government unit or authority at any level that owns, operates, or otherwise provides wharf,

       dock, and other terminal facilities at port locations refers to:

            (a).  Country government,

            (b).  Maritime unit.

            (c).  Free Trade Zone,

            (d).  Port Authority.

(9).  Which one of the following practices is not generally associated with inventory management?

            (a).  JIT,

            (b).  DRP,

            (c).  MRP,

            (d).  SEC.

(10).  What are the two (2) basic warehouse operations?

            (a).  Movement and order processing,

            (b).  Movement and storage,

            (c).  Storage and inventory control,

            (d).  Purchasing and storage.

(11).  Which of the following costs best applies to the use of public warehousing by a firm?

            (a).  Fixed,

            (b).  Marginal,

            (c).  Variable,

            (d).  Taxable.

(12).  Which of the following is not an objective of materials handling?

            (a).  Increase effective capacity,

            (b).  Improve operating efficiency,

            (c).  Increase heavy labor,

            (d).  Implement effective working conditions.

(13).  Which mode of transportation is characteristic of high fixed costs, low variable costs, long transit

          times, low accessibility, and capability of transporting only liquid products?

            (a).  Pipelines,

            (b).  Railroads,

            (c).  Water carriers,

            (d).  Air carriers

(14).  How does containerization change the materials handling function?

            (a).  From capital intensive to labor intensive,

            (b).  From labor intensive to capital intensive,

            (c).  From an ancillary to a primary function,

            (d).  To a market intensive activity.

(15).  Piggyback is an example of which type of transportation?

            (a).  Intrastate,

            (b).  Interstate,

            (c).  Intermodal,

            (d).  Intercarrier.

(16).  Which of the following is an ICC licensed freight intermediary whose propose is to bring shippers

          and carriers together?

            (a).  Shipper’s agent,

            (b).  Freight wholesaler,

            (c).  Broker,

            (d).  Carriage company.

(17).  What is an order bill of lading?

            (a).  Order of goods which a firm issues to a supplier,

            (b).  Same as a freight bill,

            (c).  Negotiable instrument that acts as a certificate of title,

            (d).  Purchase invoice.

(18).  Under the term of sale “F.O.B. Delivered”, who has the responsibility of filing a claim for damage

          arising from the shipment?

            (a).  Buyer,

            (b).  Supplier,

            (c).  Carrier,

            (d).  Demurrage agent.

(19).  In an effort to offer a lower rate, carriers will try to:

            (a).  Separate joint and common costs,

            (b).  Reverse the rate taper,

            (c).  Offer a quantity discount,

            (d). Disregard the weight of the shipment.

(20).  The following are all types of 3PLs, except:

            (a).  Transportation based,

            (b).  Warehouse based,

            (c).  Forwarder based,

            (d).  B2B payments

(21).  A firm that manages the resources, capabilities, and technology of its own organization with those

         of complimentary service providers to deliver a comprehensive supply chain solution is called a:

            (a).  3PL,

            (b).  4PL,

            (c).  2PL,

            (d).  1PL.

(22).  What type of change may suggest a need to reevaluate and/or redesign a firm’s logistics network?

            (a).  Change in customer service requirements,

            (b).  Change in corporate ownership,

            (c).  Cost pressures and competitive capabilities,

            (d).  Shifting locations of customer and/or supply markets.

 

(23).  Which of the following is not a trend in today’s logistics environment that may have significant

          effects on decisions involving logistics facility location?

            (a).  Cross-docking,

            (b).  Use of third-party suppliers,

            (c).  Direct, Plant-to-Customer shipments,

            (d). Decentralized facilities.

 

(24).  Which of the following is not a supply chain decision area regarding ROA improvement?

            (a).  Channel structure management,

            (b).  Inventory management,

            (c).  Order management,

            (d).  Information management.

(25).  A core competency is said to exist if each of three (3) conditions are satisfied. Which of the

         following is not one of these three conditions?

            (a).  Expertise,

            (b).  Strategic fit,

            (c).  Ability to invest,

            (d).  Sustainable advantage.

Order a unique copy of this paper
(550 words)

Approximate price: $22

Basic features
  • Free title page and bibliography
  • Unlimited revisions
  • Plagiarism-free guarantee
  • Money-back guarantee
  • 24/7 support
On-demand options
  • Writer’s samples
  • Part-by-part delivery
  • Overnight delivery
  • Copies of used sources
  • Expert Proofreading
Paper format
  • 275 words per page
  • 12 pt Arial/Times New Roman
  • Double line spacing
  • Any citation style (APA, MLA, Chicago/Turabian, Harvard)

Our guarantees

We value our customers and so we ensure that what we do is 100% original..
With us you are guaranteed of quality work done by our qualified experts.Your information and everything that you do with us is kept completely confidential.

Money-back guarantee

You have to be 100% sure of the quality of your product to give a money-back guarantee. This describes us perfectly. Make sure that this guarantee is totally transparent.

Read more

Zero-plagiarism guarantee

The Product ordered is guaranteed to be original. Orders are checked by the most advanced anti-plagiarism software in the market to assure that the Product is 100% original. The Company has a zero tolerance policy for plagiarism.

Read more

Free-revision policy

The Free Revision policy is a courtesy service that the Company provides to help ensure Customer’s total satisfaction with the completed Order. To receive free revision the Company requires that the Customer provide the request within fourteen (14) days from the first completion date and within a period of thirty (30) days for dissertations.

Read more

Privacy policy

The Company is committed to protect the privacy of the Customer and it will never resell or share any of Customer’s personal information, including credit card data, with any third party. All the online transactions are processed through the secure and reliable online payment systems.

Read more

Fair-cooperation guarantee

By placing an order with us, you agree to the service we provide. We will endear to do all that it takes to deliver a comprehensive paper as per your requirements. We also count on your cooperation to ensure that we deliver on this mandate.

Read more

Calculate the price of your order

550 words
We'll send you the first draft for approval by September 11, 2018 at 10:52 AM
Total price:
$26
The price is based on these factors:
Academic level
Number of pages
Urgency